8-daagse Ontdekking van Georgië

Geogie Metekhi curch Geogie Bergen web Georgie Tbilissi bath web

Reisperiode:

15/09/2019 - 22/09/2019

8 dagen / 7 nachten

Prijs per persoon: 1945 euro (verblijf in een tweepersoonskamer)

Sinds kort lijkt Georgië eindelijk de aandacht te krijgen die het verdient. Het bergachtige landschap is er gevarieerd én overwegend ongerept. Maar ook de liefhebbers van ruige bergen, idyllische dorpen en oude christelijke kerken en burchten kunnen hier hun hart ophalen. De bevolking is vriendelijk en de bezienswaardigheden zijn talrijk. Een fascinerend fenomeen: Georgië telt per 100.000 inwoners 51 honderdjarigen! Ontdek zelf tijdens je Georgië rondreis waarom je in dit vriendelijke land in de Kaukasus zoveel extra levensjaren krijgt.

12-daagse Kennismaking met nieuw en oud Japan

Eerste rij 2 Tweede rij 3 Tweede rij 2

 Reisperiode:

30/10/2019  tot 10/11/2019

12 dagen / 11 nachten

Prijs per persoon vanaf 4250 euro (verblijf in een tweepersoonskamer)

 

Een groepsreis door Japan is een prachtige ervaring met veel afwisseling. Geisha’s, gadgets, tempels, tuinen – u ziet het allemaal tijdens onze rondreis. Ontdek hypermodern Tokyo en maak kennis met cultuurhoofdstad Kyoto. Onderweg maakt u kennis met eeuwenoude tradities, hypermoderne hypes, idyllische natuur, rijk versierde tempels en de smaak van échte sushi en sake. Het treinvervoer in Japan werkt vlekkeloos. Het netwerk staat bekend als schoonste, snelste en meest punctuele ter wereld. Op onze rondreis doen we daar ons voordeel mee. Alle afstanden tussen bestemmingen leggen we af met de trein. Ontdek ons unieke aanbod groepsreizen Japan!

 Ecuador

  

 Reisperiode:

08/08/2019 - 21/08/2019

14 dagen / 13 nachten

Prijs per persoon vanaf 3390 euro

 

Een indrukwekkende reis, zowel qua cultuur als natuur. In Quito en Cuenca kan u door het mooie, koloniale centrum dwalen en bij Otavalo bezoeken we de kleurrijke indianenmarkt. In Baños kan u ontspannen in de warmwaterbronnen, voordat we een excursie maken naar de Chimborazovulkaan. We reizen per trein over de spectaculaire Duivelsneus (Nariz del Diablo). Verder gaan wij de verschillende vogelsoorten spotten in de mangroves van de rivier Guayas. We sluiten de reis af door op zoek te gaan naar bultrugwalvissen. 

Cruise op de Oostelijke Middellandse Zee

 Venetie santorini athene

 Reisperiode:

19/10/2019 - 27/10/2019

 9 dagen / 8 nachten

Prijs per persoon vanaf € 1010

 Route : Venetië (Italië), Bari (Italië), Katakolon (Griekenland), Santorini (Griekenland), Piraeus (Griekenland), Corfù (Griekenland), Kotor (Montenegro), Venetië (Italië)

Beleef een droomcruise met mensen die de oceanen beter kennen dan wie dan ook. De Bella Beleving is de voordeligste manier om te genieten van het comfort en het leven aan boord van een elegant, modern cruiseschip. Ontspan in een goed uitgeruste kajuiten geniet van de grote verscheidenheid aan restaurants, die uitstekende Mediterrane en internationale gerechten serveren, maar ook van een gastronomisch buffet dat 20 uur per dag open is. Geniet van entertainment à la Broadway en een programma van dagelijkse activiteiten, georganiseerd door ons meertalig team. Maak gebruik van het zwembad, een panoramische fitnessruimte en de openlucht sportfaciliteiten om in vorm te blijven. Kortom: Een heerlijke cruise op de Middellandse Zee.