Cruise op de Oostelijke Middellandse Zee

 

 

Venetie santorini athene

 

 

Prijs per persoon vanaf € 1010

 

Reisperiode:

19/10/2019 - 27/10/2019

Route : Venetië (Italië), Bari (Italië), Katakolon (Griekenland), Santorini (Griekenland), Piraeus (Griekenland), Corfù (Griekenland), Kotor (Montenegro), Venetië (Italië)

Beleef een droomcruise met mensen die de oceanen beter kennen dan wie dan ook. De Bella Beleving is de voordeligste manier om te genieten van het comfort en het leven aan boord van een elegant, modern cruiseschip. Ontspan in een goed uitgeruste kajuiten geniet van de grote verscheidenheid aan restaurants, die uitstekende Mediterrane en internationale gerechten serveren, maar ook van een gastronomisch buffet dat 20 uur per dag open is. Geniet van entertainment à la Broadway en een programma van dagelijkse activiteiten, georganiseerd door ons meertalig team. Maak gebruik van het zwembad, een panoramische fitnessruimte en de openlucht sportfaciliteiten om in vorm te blijven. Kortom: Een heerlijke cruise op de Middellandse Zee.

Cruise Westelijke Middellandse Zee

 marseille Mallorca napels

Prijs per persoon vanaf € 1045*

 

Reisperiode:

09/02/2019 - 16/02/2019

 

Route : Genua (Italië), Marseille (Frankrijk), Palma de Mallorca (Spanje), Ibiza (Spanje), Napels (Italië), Livorno (Italië), Genua (Italië)

Beleef een droomcruise met mensen die de oceanen beter kennen dan wie dan ook. De Bella Beleving is de voordeligste manier om te genieten van het comfort en het leven aan boord van een elegant, modern cruiseschip. Ontspan in een goed uitgeruste kajuiten geniet van de grote verscheidenheid aan restaurants, die uitstekende Mediterraanse en internationale gerechten serveren, maar ook van een gastronomisch buffet dat 20 uur per dag open is. Geniet van entertainment à la Broadway en een programma van dagelijkse activiteiten, georganiseerd door ons meertalig team. Maak gebruik van het zwembad, een panoramische fitnessruimte en de openlucht sportfaciliteiten om in vorm te blijven. Kortom: Een heerlijke cruise op de Middellandse Zee.